Jan 15 - 2015

Viti i ri 2015 me adresë të re të CHwB në Kosovë

2015

Dyert tradicionale në zonën historike të Prizrenit

Të nderuar miq dhe partnerë,

Duke ju uruar një vit të ri të begatë dhe të suskesshëm, ju njoftojme që kemi kaluar në zyre me adresë të re tek: Rruga Idriz Gjilani, Hyrja 4 – nr.9, 10000 Prishtinë (Lagja Dardania, pas përmendores së Bill Klintonit, tek pllatoja).

Numri ynë i ri i telefonit dhe faksit: +381 (0)38 754 866.

2015 2


Postimi i kaluar


Jan 15 - 2015

Transformimi i mahnitshëm i shtëpisë së Zejnullah Beut


Postimi i rradhës


Jan 16 - 2015

TRASHËGIMIA VLEN – Konferencë ndërkombëtare në Leuven, Belgjikë