Mar 27 - 2014

Ambasador Suedez për Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri vizitoi projektet e CHwB-së

Shkelqësia e Tij z. Mats Steffansson, Ambasador Suedez për Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri, si dhe z. Henrik Nilsson, i Ngarkuari me Punë i Ambasadës Suedeze në Kosovë i shoqëruar nga stafi I Ambasadës vizituan sot disa nga projektet e CHwB-së në Junik, Gjakovë dhe Rahovec.

vizita1

vizita2


Postimi i kaluar


Mar 27 - 2014

Mbahet diskutimi publik për Hamamin e Madh të Prishtinës


Postimi i rradhës


Apr 15 - 2014

Festohen traditat e pasura lokale të komunës së Dragashit