May 23 - 2019

Njihuni me mentorët e edicionit të katërt të Heritage Space

Katër mentor do të ofrojnë mentorim, konsultim dhe ekspertizë përgjatë zhvillimit të projekteve të përzgjedhura.

Rrëfim dhe Interpretim

Veton Nurkollari – Drejtor Artistik i DOKUFEST

Mentors_Veton-Nurkollari_ALB

Erëmirë Krasniqi – Drejtoreshë Ekzekutive e Iniciativa e Historisë Gojore

Mentors_Eremire-Krasniqi_ALB

Artizanate

Sali Shoshi – Drejtor Ekzekutiv i CHwB Kosova

Mentors_Sali-Shoshi_ALB

Trashëgimi Dixhitale

Leart Zogiani – Themelues i Skins Agency

Mentors_Leart-Zogjani_ALB

Zbuloni më shumë rreth fushave krijuese që secili prej mentorëve do të mbulojë: FUSHAT KREATIVE të Heritage Space IV


Postimi i kaluar


May 23 - 2019

THIRRJE PËR APLIKIM – HERITAGE LAB 2019 “ZBULIMI DHE PREZANTIMI ARKEOLOGJIK I KATEDRALËS “ZONJA E BEKUAR”


Postimi i rradhës


Jun 05 - 2019

Njihuni me Ligjeruesit – HERITAGE LAB 2019 “ZBULIMI DHE PREZANTIMI ARKEOLOGJIK I KATEDRALËS “ZONJA E NDIHMËTARE”