Aug 18 - 2015

Rezervoni datën: Tour de Culture këtë vit më 19 shtator 2015

TdC15 date 01

Edicioni i tetë i të vetmit aktivitet çiklistik dhe kulturor në Kosovë këtë vit mbahet në regjionin e Mitrovicës, të shtunën, më 19 Shtator 2015. Ky aktivitet synon promovimin e trashëgimisë sonë kulturore e natyrore, transportin jo-motorik në shoqëri dhe mbrojtjen e ambientit.

Për më shumë informata, ditëve në vijim vazhdoni të përcjellni ueb faqen tonë dhe përditësimet në faqet tona në Facebook CHwB Kosova dhe Tour de Culture Kosovo.

Për më shumë informata rreth projektit dhe edicioneve të kaluara klikoni këtu.


Postimi i kaluar


Aug 18 - 2015

Grant i PCF për Kino Lumbardhin dhe xhaminë e fshatit Zatriq


Postimi i rradhës


Aug 19 - 2015

Fillon hartimi i Planit të Konservimit për Vushtrri